onsdag 27 mars 2013

Vad händer i Enköping?

Det är en fråga som kan ställas från många utgångspunkter och kommunledningen bjöd in till ett informationsmöte i går för att ge några svar
Så här annonserades mötet på kommunens förträffliga hemsida. Klicka på bilderna så blir de större.I går kväll fick vi en chans att fråga politiker och tjänstemän om stadens expansionsplan vilket det var alldeles för kort tid anslagen till.

Många frågor besvaras i det här dokumentet och jag ska fylla på här i bloggen senare när jag har fått det kompletta presentationsmaterialet från gårdagen.

På en och en halv timme hann vi egentligen bara bli informerade om utbyggnadsplaneringen, men Anna Wiklund lovade att vi skulle få flera möjligheter och jag är väldigt nöjd efter informationsmötet.

 Cirka 50 personer deltog av vilka hälften var politiker och kommunanställda.

Förhoppningsvis kommer lokaltidningarna att vara bättre på att informera om nästa möte för det här handlar om demokratins hörnpelare.


Det ödsliga torget, Stadshotellgropen, Pausparkeringen och Kyrkoherdens fiskevatten, är bra utgångspunkter för nästa möte. Vi ses!
-

söndag 24 mars 2013

Eferlysning

Nu blir det intressant att se om Enköpingsposten och Ena-Håbo-tidningen vågar hjälpa Polismyndigheten och allmänheten genom att uppge signalementet. Polisen
Skärmdump för säkerhets skull om någon PK-konstapel redigerar rapporten

torsdag 21 mars 2013

Österkåkar 2013


Klicka på bilden så blir den större

Det blir Österkåkar i år igen och nu när jag har lärt känna flera av de medverkande, kan det till och med bli ännu bättre än förra gången.

Bilden säger det mesta om förutsättningarna och nu hoppas jag bara på samma succéväder som senast.

Presentation av medverkande