tisdag 15 januari 2013

Mord på Lillsidan 2013-01-14

Klicka på bilderna så blir texten läsbar
Jag satt i S:t Lars kyrka i går kväll tillsammans med prästen Anna Bäcklund och diakonen Eva Ågren. Vi var beredda på att någon skulle vilja tala om dödsfallet som inträffade på gångvägen vid Stenfalksgränd och ICA Västerhallen, men det kom ingen. Däremot var det folk som rörde sig vid en aktuell plats på Pärlugglegränd när jag gick hem vid tiotiden. När jag kom närmare, hoppade några in i en bil och försvann väldigt fort.

Polisen kan naturligtvis inte redogöra för allt de vet men djungeltrummorna dånade i går eftermiddag så sammanhanget stod klart inom kort och det var ingen överraskning. 

Det här är ytterligare ett exempel på hur det blir när man som hos Enköpingspolisen, lägger resurserna på trafikkontroller och struntar i det brottsförebyggande arbete som Annika Ekman grundlade. Nu sattes det in massor med personal för vägavspärrrningar i stans periferi trots att det knappast bidrog till brottets lösning och förefaller helt meningslöst och hysteriskt oplanerat.Träskpressen vet inget för en gångs skull

-

fredag 4 januari 2013

Lås in såväl hundägaren som hundarna!


Klicka på bilden så blir den större
Hur länge till ska polisen tolerera alla
dessa lösgående hundar?
-