måndag 27 augusti 2012

Våra utsuddade övergångsställen

Klicka på bilderna så blir de större
Här kommer ytterligare debattinlägg från de ansvariga
för nedläggningen av herr & fru Gårman i vår vackra lilla stadDet är många gånger som jag har blivit glad över att våra bekymmer är så små i vår småstadsidyll och kanske är det också ett litet problem för gatuteknikerna att väldigt många många människor numera är skräckslagna varje gång de måste korsa en av de gator där bilisterna ger 17 i att också fotgängare vill vara medtrafikanter.

Personligen retar jag gallfeber på mina koleriska medbilister när jag stannar varje gång barn och gamla ser ut att vilja ta sig över gatan framför mig.

De sista raderna i Enköpingspostens artikel ovanför är sannolikt embryot till en kommande pudel.

Mera i bloggen 20/7 och 26/6
-

De skyldigas bortförklaringar ▼▲

-

söndag 26 augusti 2012

Kajor i Enköping

Klicka på bilderna så blir de större
Min vän Arga Kajan på de övre bilden och Snälla Kajsa på den undre, har bett mig att framföra deras åsikter  till alla som vill lyssna på deras milda tjattrande. Allt i bloggen om kajorna

Tidigare har de varit ledsna över att en redaktör på Enköpingsposten har velat utrota dem och nu kom Ena-Håbo-Tidningen med samma bistra budskap.

Det här är inte kul Germund, menar båda och jag håller med.

En enda gång har jag svurit över kajorna och det var nyligen när jag nattparkerade bilen under ett stort träd. Bilen var vit på morgonen och det var rätt äckligt att tvätta bort träcket, men jag hade kunnat parkera var som helst annat än under parkeringens enda stora träd så jag fick skylla mig själv.

▼Lite information▼

Över till kajhateriet och jag hoppas att ni, som jag, anser att redaktören pratar skit. Titta in i en kajas milda vackra blå ögon och lyssna till deras småprat innan de somnar i ett stort träd.

Det här är ett upprop till andra kajors vänner att ställa upp för den enda av våra fåglar som har charm.

-